Om Liljas

Att bry sig om

Minns du när du var barn. Inga bekymmer om praktiska ting. Full rulle från morgon till kväll. Totalt svängrum för din kreativitet. Allting fungerade runt omkring dig och det var rent och fint. Någon i din närhet skötte detta.

På samma sätt tänker och fungerar vi på Liljas. På din egen arbetsplats. Vi kan vara den som ser till att du aldrig behöver bekymra dig över onödiga problem, att det alltid är rent och fint och att du kan känna dig som hemma. På jobbet.

Sedan 1982 har vi städat och hållit ordning och reda på ett stort antal arbetsplatser. Vår ambition att alltid se till att allting fungerar har också gett resultat. Vi har i stor utsträckning behållit alla våra kunder år från år och vårt rykte som ett duktigt och kompetent städbolag är ingen myt.

Så tillåt dig att vara lite bortskämd. Låt oss se till att din tillvaro blir trivsam och bekväm. Precis som hemma.

 

Är det rent och fint är det också roligare att jobba

Är det rörigt och ofräscht omkring dig känner du dig lätt likadan själv. Miljön påverkar ditt humör och ditt arbete mer än du tror. Detta är vi på Liljas väl medvetna om och därför ser vi det som vår uppgift att du alltid har det rent och fint omkring dig.

Vad som utmärker oss som städbolag är nämligen just att den rätta kvaliteten på städningen aldrig får underskridas. Många skulle kanske påstå att vi är aningen petiga men för oss är det en självklarhet och förutsättning att papperskorgarna alltid blir tömda liksom att fönsterbänkarna är dammade. Till synes små detaljer men som i det stora hela är viktiga för att skapa en både positivare och behagligare miljö att vistas i.

Den största faran med dålig städning är nämligen den onda cirkel som problemen kan skapa. När ditt humör påverkas så blir också din arbetsro och dina resultat sämre. För att inte tala om vad damm kan ställa till med för dig som är allergiker. Vår filosofi är enkel. Trivs man på jobbet är det också roligare att jobba. Du får mera krafter och blir både effektivare och mer skärpt i ditt arbete.

 

Ordning och reda gör allt så mycket lättare

Många år i branschen innebär att vi på Liljas har lärt oss ett och annat. Vi har skaffat oss både erfarenhet och kunskaper som man bara kan få genom hårt arbete under lång tid.

Vi har framförallt lärt oss hur viktigt det är med ordning och reda på alla plan. Att saker och ting fungerar både personellt, kvalitativt och resultatmässigt.  Det innebär för dig som kund att vi tillsammans planerar städningen, utnyttjar vår kompetens i kombination med den senaste städtekniken samt kontrollerar att resultatet är enligt dina önskemål och förväntningar på kvalitet.

 

Som en stor familj. På jobbet

En stor anledning till vår framgång och att samarbetet med våra kunder fungerat så bra är att vi står med båda fötterna på jorden.

På Liljas strävar vi alla efter att göra vårt bästa, ta ansvar och se till att det aldrig blir några onödiga problem.

Vi har en nära och god kontakt med varandra och det skapar i sin tur en ambition och välvilja att ta ansvar som är väldigt värdefull.

På Liljas är vi som en stor familj. Känn dig som hemma. På jobbet.