Flyttstädning

Överlåt flyttstädningen i Helsingborg till oss!

Vid en flytt är det mycket att tänka på och mycket som ska göras. Förutom att du ska packa ihop ditt hem och flytta saker gäller det även att ditt gamla hem är rent och snyggt för de som flyttar in. Flyttstädning är en rejäl städning där allt ska vara skinande rent. Här handlar det mer än om fönsterputsning, dammsugning och avdamning. I en flyttstädning ska spisen, tvättmaskinen och möbler flyttas så att det även blir rent under ytan. Att ensam ta itu med en flyttstädning är tidskrävande och arbetsamt och något de flesta inte känner att de vill lägga tiden på. Vi erbjuder komplett flyttstädning som motsvarar de krav på städning som både hyresvärdar och inflyttande ställer. Genom att anlita Liljas får du en professionellt utförd flyttstädning i Helsingborg.


Vid en flytt är det extra viktigt att städning utförs med kvalitet och expertis. Det kanske låter enkelt att städa, men faktum är att en flyttstädning innebär att allt måste vara perfekt. Allt från fönsterputsning och badrumsrengöring till dammsugning, avtorkning, damning och mycket mer ska göras. Liljas kan hjälpa till med städning på tider som passar dig och den som ska flytta in i din tidigare bostad. Eftersom du själv förmodligen kommer ha mycket att stå i när det gäller din nya flytt, är det skönt att överlåta flyttstädningen åt proffs. Låt oss ta hand om hela städningen av ditt gamla hem, så att du kan koncentrera dig helt och hållet på att njuta av ditt nya hem med allt vad det innebär.


Eftersom alla hem är olika innebär en större städning olika saker utefter vilken storlek hemmet har. För att du ska få den kompletta flyttstädningen för just ditt hem kan du kontakta Liljas för rådgivning och förslag. Tillsammans med dig går vi igenom städningen och vad du vill att vår firma ska hjälpa till med. Vi har många års erfarenhet av branschen och Liljas har funnits med sedan 1982. Genom åren har vi utvecklats och fått mer kunskap och erfarenhet inom flyttstädning i Helsingborg.


Att låta oss ta hand om hela städningen vid din flytt är ett enkelt och smidigt sätt att göra det enklare och bekvämare att flytta. Vi erbjuder alltid helhetslösningar inom flyttstädning, för att du tryggt ska kunna lämna över städningen till oss och veta att den motsvarar de krav du själv skulle ha vid flytt till en ny bostad. I en städning vid flytt går Liljas igenom hela hemmet och ser till att allt blir skinande rent. Kontakta oss för offert och en komplett lista på vad som ingår i en flyttstädning. Kanske har du några särskilda önskemål eller funderingar? Hör gärna av dig så kan vi tillsammans gå igenom dina frågor och tankar. Vi kan nås på mejlen, telefonen och via fax.

Gör en förfrågan