Golvvård

Vi hjälper dig att underhålla dina golv i Helsingborg

Regelbunden golvvård gör dina golv rena och skyddar dem från slitage. Golvvård gör också att dina golv håller betydligt längre, något du kan tjäna på rent ekonomiskt. Vi utför golvvård av de allra flesta typer av golv och i de flesta typer av lokaler och hem. Har du lokaler i Helsingborg och Höganäs? Kontakta Liljas redan idag för rådgivning och förslag.


Ett väl underhållet golv är inte bara snyggt och rent, utan har också mycket längre livslängd än golv som inte underhålls regelbundet eller som inte underhålls med rätt teknik. Ett rent och fräscht golv gör mycket för det första intrycket av ditt hem eller din arbetsplats, men är ofta ingenting man gärna gör själv. Olika golv kräver också olika typer av städteknik och städmaterial. 
För att förebygga slitage på dina golv är det viktigt att golven tas om hand på bästa sätt. Vi kan erbjuda dig professionell golvvård av golv i de flesta material, alltid med rätt verktyg och rätt teknik för rätt golv. Vår personal har lång erfarenhet av golvvård, och utför golvvård hos dig efter just dina förutsättningar. 

Genom att anlita Liljas för golvvård i Helsingborg och Höganäs slipper du själv ta hand om golven, köpa alla medel och de redskap som behövs, utan kan istället förlita dig till oss. Vi på Liljas har stor erfarenhet och kunskap inom området och har varit verksamma sedan 1982. Med andra ord har vi haft gott om tid på oss att samla den expertis som krävs för just golvvård.


På en arbetsplats slits oftast golven snabbare än de gör i hemmet. Anledningen är att det arbetar fler människor på en arbetsplats och ett större slitage tillkommer därför snabbare. För att skapa trivsamhet på arbetsplatsen är ordning A och O. Är kontoret och arbetsplatsen ren, hel och fräsch kommer personalen trivas bättre och kunna utföra ett bättre arbete. Liljas utför städjobb som golvvård i Helsingborg och vi ger dig gärna ett förslag över telefonen. Oavsett om du är i behov av en större rengöring av golvet eller något mindre arbete hjälper vi gärna till. Genom att anlita Liljas regelbundet ser vi till att golven är i fint skick och att de håller sig i bra skick länge.


Låt oss ta hand om dina golv, så får du de bästa förutsättningarna för att det ska se snyggt och prydligt ut i ditt hem eller på din arbetsplats. Du kan välja att få städhjälp och golvvård i Helsingborg regelbundet eller bara någon enskild gång. Kontakta oss för offert och förslag på hur vi kan hjälpa dig med underhåll av just dina golv. Du kan kontakta oss både via mejl, telefon och fax. Mer information hittar du på vår hemsida. Varmt välkommen till en mer städad vardag!

Gör en förfrågan