Kontorsstädning

Flexibel kontorsstädning med kvalitet i Helsingborg

Ett rent och välstädat kontor är en självklarhet för de flesta företag. För att er personal ska trivas på sin arbetsplats och för att era kunder ska känna sig välkomna till er, är det viktigt att kontorsstädningen motsvarar just era krav och är anpassad efter just era förutsättningar. För att personalen ska kunna fokusera och koncentrera sig på sitt arbete är ordning och reda A och O. Ordning kan vara allt från att det ser städat ut på kontoret och att det finns bra förvaringsmöjligheter till att golvet är skinande rent och att fönstren inte är smutsiga. Vi kan hjälpa till med allt från fönsterputsning och golvvård till en övertäckande storstädning av kontoret och mycket mer. Liljas är en flexibel firma och vi anpassar oss efter våra kunders individuella behov. Kanske har du egna funderingar, frågor eller önskemål du vill framföra till oss? Du kan enkelt höra av dig till vår mejladress eller direkt på telefonen.


Vi på Liljas tänker långsiktigt, därför erbjuder vi regelbunden kontorsstädning om det skulle vara önskvärt. För att det ska fungera med er personal och era kontorstider är vi flexibla och kan städa på både under kontorstid och kvällar. Förutom att vi utför storstädning för kontor och för kunder i den offentliga sektorn kan du även anlita oss för privat städning. För att ni ska bli nöjda med den återkommande städningen av ert kontor, erbjuder vi alltid kontorsstädning på tider som passar er och alltid med resultat av högsta kvalitet. Låt vår erfarna personal ta hand om ert kontor, så att ni har de bästa förutsättningarna för en trivsam arbetsplats.


På ett kontor eller en större arbetsplats blir det snabbt stökigt och smutsigt mycket snabbare än i det egna hemmet. Egentligen är det inte så konstigt. På en arbetsplats vistas fler människor samtidigt, varje dag och detta medför naturligtvis ett större slitage på golv och gör även arbetsplatsen stökig. För att alla ska trivas och kunna arbeta utan problem är en storstädning en väl värd investering. Vi på Liljas utför storstädning i Helsingborg och Höganäs och tar alltid rimliga priser och levererar alltid högsta kvalitet.


Det är viktigt för oss att du som kund ska känna dig nöjd och trygg med den kontorsstädning vi utför. Det är även viktigt att du känner att du får igenom alla dina önskemål och krav. Just därför arbetar vi nära våra kunder och kan ha kontakt via telefon innan städningen utförs. Vi erbjuder noggrann och regelbunden städning av både stora och små kontor hos alla typer av kunder, allt för att ni ska känna er trygga med att städningen av ert kontor motsvarar just era förväntningar. Kontakta oss gärna för en offert på städning av ert kontor eller arbetsplats.

Gör en förfrågan