Storstädning

Flexibel storstädning i Helsingborg för just dina behov

Ibland kan ditt hem eller ditt kontor behöva storstädas ordentligt för att den regelbundna städningen ska vara enklare att utföra. En storstädning känns inte lockande för de flesta eftersom det är ett arbetsamt jobb som kräver mycket tid och slit. Genom att anlita Liljas slipper du bry dig om städningen och kan istället komma hem till ett skinande rent hem eller en fräsch arbetsplats. Vi erbjuder dig storstädning av ditt hem eller ditt kontor och vi kan anpassa storstädningen precis efter de behov du har. Vi på Liljas är flexibla och tillsammans kan vi hitta bra tider som fungerar för dig. Vi har möjlighet att utföra storstädning i Helsingborg både dagtid, kvällstid och på helger.


Någon eller några gånger per år som vid exempelvis större fester, speciella tillfällen och högtider som jul och nyår, kan det vara skönt med en rejäl storstädning av ditt hem. Oavsett anledning gör en storstädning det mycket enklare att hålla ditt hem rent och fräscht resten av året. Istället för att lägga många timmars jobb på att städa rent precis i varje hörn i hemmet kan du överlåta allt åt oss. Vi utför även golvvård, fönsterputsning och kontorsstädning. Du kan själv välja att använda dig av våra tjänster vid ett särskilt tillfälle eller att anlita oss mer regelbundet. En del föredrar att anlita Liljas regelbundet för att på så sätt försäkra sig om ett rent och städat hem. Den vardagliga städningen tar de då hand om själva. Vi kan även hjälpa till med mer vardagligt städ om du vill få mer tid över till annat.


Inget går upp mot känslan av ett riktigt rent och städat hem. Låt oss hjälpa dig att utföra storstädningen, så att du kan lägga din tid på annat. Vår erfarna och kompetenta personal utför städningen grundligt och noggrant, för att du som kund ska känna dig både trygg och nöjd med resultatet. Vad du vill ska ingå i städningen är helt och hållet ditt val.


Vi på Liljas Städservice har hängt med i branschen sedan 1982, med andra ord har vi under många års tid utökat vår kunskap inom städ samt fått mer erfarenhet och utveckling i bagaget. Idag erbjuder vi storstädning i Helsingborg och Höganäs till rimliga priser och av högsta kvalitet. Eftersom alla har olika önskemål och krav kan vi utan problem variera vår storstädning så att den passar just dig. För att framföra dina frågor och önskemål kan du kontakta oss direkt. Tillsammans går vi igenom vad du vill ha hjälp med och vad vi kan utföra i städväg. Beroende på vad du vill ha hjälp med i din storstädning kan priset variera lite. För att få en mer exakt offert kan du kontakta oss via mejl eller telefon. Varmt välkommen!

Gör en förfrågan